המצרכים (ל-10 איש):
2 חבילות חסה רגיל/לליק
4 מלפפון
4 עגבניות
חופן זיתי קלמטה ללא גלעין חצויות
מיץ מלימון טרי 10 מל
שמן זית 7 מ”ל
גבינה בולגרית 150 גרם
תערובת זעתר
סומק
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
• לוקחים קערה עגולה
• חותכים
• קוצצים את החסה לחתיכות גסות
• קוצצים את המלפפון לקוביות גדולות
• קוצצים את העגבנייה לחתיכות גדולות
• מוסיפים את הזיתים, מוסיפים את הלימון והשמן זית, מלח, פלפל.
• מעבירים לקערת הגשה נקייה, מערבבים, מגררים מעל בולגרית, מפזרים מעל זעתר וסומק ומגישים