הלהיט שיקפיץ לכם את שולחן החג: רול גבינות קריספי מהמם עם מתבל

מיוחד לחג השבועות: אלימלך לוין, שף לוינס - בוטיק חלבי, מגיש מתכון חגיגי • והפעם: רול גבינות קריספי עם חציל ופטריות
שף אלימלך לוין
כ"ט אייר התשפ"ב / 30.05.2022 13:16
המצרכים (10 מנות):

עלי סיגר

חציל בינוני

6 פטריות שמפיניון בינוניות טריות

250 גרם גבינת שמנת

חצי ק”ג גבינת מוצרלה מגורדת או גבינה צהובה מגורדת

כף פסטו

חופן חמוציות קצוצות

חופן פטרוזיליה קצוצה

2 כפות רוטב טריאקי

כפית מלח

כפית פלפל שחור טחון

כוס קמח

רבע כוס מים

לרוטב בצד: מתבל פסטו ורוטב צ’ילי

אופן ההכנה:

• חותכים את החציל לקוביות ומטגנים.

• קוצצים את הפטריות דק דק ומטגנים קלות.

• מניחים את החצילים והפטריות בקערה ומוסיפים את גבינת השמנת, גבינת המוצרלה או הגבינה הצהובה, פסטו, טריאקי, מלח, פלפל שחור, פטרוזיליה וחמוציות ומערבבים הכל יחד לתערובת אחידה.

• שמים בקערה קמח ומים ומערבבים היטב לרביכה סמיכה מאוד.

• מניחים כף גדושה מתערובת הגבינות בפינת עלה הסיגר, מקפלים פנימה את שולי הסיגר ומושחים את צידיו בתערובת הקמח והמים. מגלגלים ומושחים שוב בקמח ומים לסגירה סופית ומטגנים.

• מגישים עם רוטב צ’ילי ופסטו מעורבבים בצד.

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות