פרוזן יוגורט קפוצ’ינו וניל (2 מנות)
רכיבים:
2 מיכלי יוגורט טבעי 1.5% שומן
3 כפות מדידה אבקת שייק פורמולה 1 בטעם קפוצ’ינו
3 כפות מדידה אבקת שייק פורמולה 1 בטעם וניל
אופן ההכנה:
1. מניחים מיכל יוגורט בקערה. מוסיפים את אבקת הפורמולה 1 בטעם קפוצ’ינו ומערבבים היטב.
2. יוצקים את התערובת ל-2 כוסות הגשה ומניחים במקפיא 15 דקות.
3. מניחים את מיכל היוגורט הנותר בקערה. מוסיפים את הפורמולה 1 בטעם וניל ומערבבים היטב.
4. יוצקים את תערובת היוגורט מעל שכבת הקפוצ׳ינו ומקפיאים 15 דקות, עד שהיוגורט קפא.
5. בוזקים מעל מעט קינמון ומפזרים חתיכות פרי, שבבי קוקוס ו/או אגוזים קצוצים.
צילום: דן פרץ