קינוח חלבי מושלם: פרוזן יוגורט מפתיע בטעם קפוצ’ינו וניל

חג השבועות הוא גם הזמן לחגיגה של קינוחים חלביים איכותיים וטעימים • חברת הרבלייף מציעה את הקינוח החלבי המושלם לשולחן החג: פרוזן יוגורט קפוצ'ינו וניל מועשר בחלבון •  מתוך ספר מתכוני הבריאות: 'מבשלים דרך חיים'
יעל חן
כ"ח אייר התשפ"ב / 29.05.2022 16:20

פרוזן יוגורט קפוצ’ינו וניל (2 מנות)

רכיבים:

2 מיכלי יוגורט טבעי 1.5% שומן

3 כפות מדידה אבקת שייק פורמולה 1 בטעם קפוצ’ינו

3 כפות מדידה אבקת שייק פורמולה 1 בטעם וניל

אופן ההכנה:

1. מניחים מיכל יוגורט בקערה. מוסיפים את אבקת הפורמולה 1 בטעם קפוצ’ינו ומערבבים היטב.

2. יוצקים את התערובת ל-2 כוסות הגשה ומניחים במקפיא 15 דקות.

3. מניחים את מיכל היוגורט הנותר בקערה. מוסיפים את הפורמולה 1 בטעם וניל ומערבבים היטב.

4. יוצקים את תערובת היוגורט מעל שכבת הקפוצ׳ינו ומקפיאים 15 דקות, עד שהיוגורט קפא.

5. בוזקים מעל מעט קינמון ומפזרים חתיכות פרי, שבבי קוקוס ו/או אגוזים קצוצים.

צילום: דן פרץ

 

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות