כך תכינו את המושלם: מתכון לקבב ירושלמי קלאסי על האש

יוני גרין
29 במאי 2022   
צילום: 
יח"צ מעדניית שרולה
המרכיבים: 

קילו בשר טחון

25 אחוז שומן כבש קצוץ

מלח

3 בצלים (רצוי לסחוט את המיץ שלהם לפני שחותכים)

כף וחצי פלפל שחור גרוס

כמון בנדיבות

צרור כוסברה או פטרוזיליה קצוץ דק

 אופן ההכנה:

• לערבב את כל המצרכים יחד

• ללוש היטב את הכל ביחד

• להכין כדורים ולדפוק אותם קצת מכל כיוון לצורת קבב

• להכניס למקרר לחצי שעה

• להדליק את המנגל (פחמים או גז) ולעשות שתיים וחצי דקות מכל כיוון על אש בינונית-גבוה

• רצוי להגיש עם טחינה ירושלמית אסלית

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram