מתכון לביבות תפוחי אדמה: טעים במיוחד עם גבינות ומטבלי גבינה

לרגל חג השבועות: חברת הרבלייף מציעה ארוחה קלילה מועשרת בחלבון המשתלבת עם גבינות ומטבלי גבינה: לביבות תפוחי אדמה מועשרות בחלבון • מתוך ספר מתכוני הבריאות של חברת הרבלייף: 'מבשלים דרך חיים', הכולל כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות
יעל חן
כ"ג אייר התשפ"ב / 24.05.2022 15:00

לביבות תפוח אדמה • 15 לביבות

רכיבים:

2 תפוחי אדמה (200 גרם), מקולפים
2 גזרים (150 גרם), מקולפים
1 קישוא (200 גרם)
1 בצל, קצוץ או מגורר בפומפייה
1 כף מדידה אבקת מרק עגבניות גורמה של הרבלייף
1 כף מדידה אבקת חלבון
1 ביצה
2 כפות כוסברה או פטרוזיליה, קצוצה
2 כפיות בהרט
מלח ים, לפי הטעם
פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
ספריי שמן זית

אופן ההכנה: 

1. מגוררים את תפוחי האדמה, הגזרים והקישוא בפומפייה, סוחטים מנוזלים ומניחים בקערה.

2. מוסיפים את הבצל, ביצה, כוסברה (או פטרוזיליה), אבקת מרק עגבניות גורמה של הרבלייף ובהרט ומערבבים לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

3. מרססים שמן זית על מחבת ומחממים מעל אש בינונית. כשהשמן חם, מניחים בעזרת כף לביבות ומטגנים 4-5 דקות מכל צד, עד להזהבה.

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות