• לוקחים 5 תפוחי אדמה, עוטפים אותם בנייר כסף וזורקים לתוך המדורה.
• נותנים להם להתחמם ולהתבשל על האש עד שתפוח האדמה מרוכך. מומלץ לבדוק עם מזלג שהם רכים מספיק לפני שמוציאים מהאש.
• מוציאים את תפוח האדמה מהאש ומחכים בקירור חצי שעה.
• לאחר השהייה בקירור, עלינו לקלוף אותו ולחתוך אותו לקוביות של 2 סנטימטר כל אחד.
• מתבלים בשמן זית (כף אחת), מלח, פלפל ומיץ לימון (2 כפות) ומגישים על צלחת שטוחה.
• מומלץ גם לשים על תפוחי האדמה צרור פטרוזיליה, כמה עלי זעתר טריים, בצל סגול פרוס ושן שום אחת פרוסה. זה נותן שדרוג לטעמים וגורם ליותר נעימות ורכות של המנה ביחד עם תפוח האדמה.