ההמבורגר ב’בורגר ברלין’, דיינר אמריקני הממוקם במתחם ממילא בירושלים, נעשה במכונת צדפה מיוחדת – והוא יוצא מוכן תוך 250 שניות.
יש לו תוספות מיוחדות לפי הארצות שהוא מייצג (המנות הצרפתית/ האמריקנית והמקסיקנית). בתוספות יש למשל סלופי גו’, אנטריקוט, אסאדו, שניצל ובריסקט והכל על גבי ההמבורגר עצמו.
לדוגמא המתכון של ההמבורגר הארגנטינאי:
המבורגר ארגנטינאי – 200 גרם:
100 גרם אנטריקוט
100 גרם אסאדו
לטחון ביחד ולייצר קציצה
לחמניית המבורגר
ירקות לבחירתכם:
חסה, עגבנייה, מלפפון חמוץ, בצל סגול
אופן ההכנה:
80-70 גרם אסאדו מפורק לתבל ברוטב ברביקיו
צ׳ימיצורי – למרוח בלחמנייה באזור ה-10 גרם.
איולי סריראצ׳ה – למרוח גם בלחמנייה באזור ה-10 גרם
ביצת עין – ביצת עין לא הפוכה, שיהיה מושחת וג׳וסי
אין כמו לאכול את ההמבורגר במרפסת המסעדה אל מול נופי מגדל דוד והעיר העתיקה. שעות הפתיחה הם 12:00-23:00 ופתוחים גם בשישי ובמוצ”ש. כשרות: רבנות, בד”ץ בית יוסף.