כך תייצרו קציצה חלומית: מתכון להמבורגר הארגנטינאי עם אסאדו

איך מכינים את הקציצה? מה למרוח וכמה על הלחמניה? ואיך להכין את ביצת העין? 'בורגר ברלין', דיינר אמריקני הממוקם במתחם ממילא בירושלים, עם המתכון
יעל חן
א' אייר התשפ"ב / 02.05.2022 12:40

ההמבורגר ב’בורגר ברלין’, דיינר אמריקני הממוקם במתחם ממילא בירושלים, נעשה במכונת צדפה מיוחדת –  והוא יוצא מוכן תוך 250 שניות.

יש לו תוספות מיוחדות לפי הארצות שהוא מייצג (המנות הצרפתית/ האמריקנית והמקסיקנית). בתוספות יש למשל סלופי גו’, אנטריקוט, אסאדו, שניצל ובריסקט והכל על גבי ההמבורגר עצמו.

לדוגמא המתכון של ההמבורגר הארגנטינאי:

המבורגר ארגנטינאי – 200 גרם:

100 גרם אנטריקוט

100 גרם אסאדו

לטחון ביחד ולייצר קציצה

לחמניית המבורגר

ירקות לבחירתכם:

חסה, עגבנייה, מלפפון חמוץ, בצל סגול

אופן ההכנה: 

80-70 גרם אסאדו מפורק לתבל ברוטב ברביקיו

צ׳ימיצורי – למרוח בלחמנייה באזור ה-10 גרם.

איולי סריראצ׳ה – למרוח גם בלחמנייה באזור ה-10 גרם

ביצת עין – ביצת עין לא הפוכה, שיהיה מושחת וג׳וסי

אין כמו לאכול את ההמבורגר במרפסת המסעדה אל מול נופי מגדל דוד והעיר העתיקה. שעות הפתיחה הם 12:00-23:00 ופתוחים גם בשישי ובמוצ”ש. כשרות: רבנות, בד”ץ בית יוסף.

 

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות