כך תייצרו קציצה חלומית: מתכון להמבורגר הארגנטינאי עם אסאדו

יוני גרין
2 במאי 2022    אין תגובות
צילום: 
אסף קרלה

ההמבורגר ב'בורגר ברלין', דיינר אמריקני הממוקם במתחם ממילא בירושלים, נעשה במכונת צדפה מיוחדת -  והוא יוצא מוכן תוך 250 שניות.

יש לו תוספות מיוחדות לפי הארצות שהוא מייצג (המנות הצרפתית/ האמריקנית והמקסיקנית). בתוספות יש למשל סלופי גו', אנטריקוט, אסאדו, שניצל ובריסקט והכל על גבי ההמבורגר עצמו.

לדוגמא המתכון של ההמבורגר הארגנטינאי:

המבורגר ארגנטינאי - 200 גרם:

100 גרם אנטריקוט

100 גרם אסאדו

לטחון ביחד ולייצר קציצה

לחמניית המבורגר

ירקות לבחירתכם:

חסה, עגבנייה, מלפפון חמוץ, בצל סגול

אופן ההכנה: 

80-70 גרם אסאדו מפורק לתבל ברוטב ברביקיו

צ׳ימיצורי - למרוח בלחמנייה באזור ה-10 גרם.

איולי סריראצ׳ה - למרוח גם בלחמנייה באזור ה-10 גרם

ביצת עין - ביצת עין לא הפוכה, שיהיה מושחת וג׳וסי

אין כמו לאכול את ההמבורגר במרפסת המסעדה אל מול נופי מגדל דוד והעיר העתיקה. שעות הפתיחה הם 12:00-23:00 ופתוחים גם בשישי ובמוצ"ש. כשרות: רבנות, בד"ץ בית יוסף.

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram