בלי נפנופים ועשן: מתכון לסינייה של קבבים עסיסים וירקות צלויים
מצרכים:
לקבב:
250 גרם בשר טחון
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן כוסברה קצוצה
2 שיני שום
חצי בצל לבן קצוץ
מלח, פלפל
לבצק:
100 גרם קמח לבן מנופה
10 גרם שמרים
כפית סוכר
כפית מלח
חצי כוס מים
טחינה לבנה
עגבניה צלויה
פלפל חריף
בצל צלוי
אופן ההכנה:
לקבב:
• מערבבים את הכל ביחד ויוצרים 5 כדורי קבב מעט שטוחים
• צורבים במחבת פסים, חצי בישול
לבצק:
• ללוש את כל המרכיבים ביחד עד לקבלת בצק אחיד ולהתפיח שעה.
כל המנה
• לוקחים תבנית שמים טחינה בנדיבות מסדרים את הקבב בתוך המחבת עם הירקות – עגבניה, בצל ופלפל חריף
• פותחים את הבצק בעזרת מערוך בצורת עיגול ומכסים את התבנית
• להכניס לתנור שכוון מראש על 180 מעלות, עד שהבצק מתנפח ומזהיב
•
‘ג’וי גריל האוס’ היא מסעדת גריל האוס איכותית, שחרטה על דגלה לבנות תפריט עשיר, בו כל סועד וסועדת ימצאו את מבוקשם. המסעדה כשרה למהדרין בהשגחת בד”ץ בית יוסף. ראשון-חמישי 12:00-23:00. שישי 11:00-14:00 לפני כניסת שבת. מוצ״ש שעה אחרי צאת שבת עד 00:00.
שדרות ממילא 13, ירושלים. טלפון- 02-5020555
תגובות
אין תגובות