זהוב ופריך, מושלם ליד בשר: מתכון קליל לצ’יפס בטטות מתובל ומפנק
מתכון קליל לצ'יפס מפנק, זהוב ופריך - מושלם להגשה לצד בשר ומהיר להכנה • שלב אחר שלב: מקילוף תפוחי האדמה והבטטות ועד ההוצאה מהטיגון הרותח
מתכננים מנגל? קבלו את התוספת המרשימה, זו שתענה לכם לשאלה ‘אז מה נאכל ליד הבשר?’.
צ’יפס בטטה בתנור:
רכיבים:
- 2 בטטות גדולות נקיות עם הקליפה
- 2-3 כפות שמן זית
- 1 כפית פפריקה מתוקה לתיבול
- מלח ופלפל לתיבול, לפי הטעם
אופן הכנה:
- נחמם תנור ל-220 מעלות.
- נפרוס את הבטטות לרצועות דקות.
- נכניס את הרצועות לשקית ניילון ונוסיף את שמן הזית והתבלינים.
- ננער את השקית היטב עד שהבטטות מכוסות מכל הכיוונים בתערובת התיבול.
- נעביר את תכולת השקית לתבנית מרופדת בנייר אפייה ונכניס לתנור ל-20-25 דקות, במהלך האפיה יש לסובב את המגש ולהפוך את רצועות הבטטה עד לקבלת צבע זהוב ומרקם פריך כשל צ’יפס.
- נגיש חם ליד מטבלים כמו מיונז, ברביקיו, קטשופ, אלף האיים או כל מטבל אחר שאוהבים.
באדיבות המומחים שלBeko , מותג מכשירי החשמל הבינלאומי
תגובות
אין תגובות