זהוב ופריך, מושלם ליד בשר: מתכון קליל לצ’יפס בטטות מתובל ומפנק

מתכון קליל לצ'יפס מפנק, זהוב ופריך - מושלם להגשה לצד בשר ומהיר להכנה • שלב אחר שלב: מקילוף תפוחי האדמה והבטטות ועד ההוצאה מהטיגון הרותח
יעל חן
כ"ד ניסן התשפ"ב / 25.04.2022 14:51

מתכננים מנגל? קבלו את התוספת המרשימה, זו שתענה לכם לשאלה ‘אז מה נאכל ליד הבשר?’.

צ’יפס בטטה בתנור:

רכיבים:

  • 2 בטטות גדולות נקיות עם הקליפה
  • 2-3 כפות שמן זית
  • 1 כפית פפריקה מתוקה לתיבול
  • מלח ופלפל לתיבול, לפי הטעם

אופן הכנה:

  1. נחמם תנור ל-220 מעלות.
  2. נפרוס את הבטטות לרצועות דקות.
  3. נכניס את הרצועות לשקית ניילון ונוסיף את שמן הזית והתבלינים.
  4. ננער את השקית היטב עד שהבטטות מכוסות מכל הכיוונים בתערובת התיבול.
  5. נעביר את תכולת השקית לתבנית מרופדת בנייר אפייה ונכניס לתנור ל-20-25 דקות, במהלך האפיה יש לסובב את המגש ולהפוך את רצועות הבטטה עד לקבלת צבע זהוב ומרקם פריך כשל צ’יפס.
  6. נגיש חם ליד מטבלים כמו מיונז, ברביקיו, קטשופ, אלף האיים או כל מטבל אחר שאוהבים.

 

באדיבות המומחים שלBeko , מותג מכשירי החשמל הבינלאומי

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות