מצרכים:
חופן פטרוזיליה
חופן כוסברה
חופן עלי בייבי
שתי נקטרינות
כמה מטבעות גבינת עיזים
חופן שקדים טבעיים
חצי כפית שבבי צ’ילי או כמה פרוסות צ’ילי
שמן זית
לימון
מלח ופלפל שחור גרוס
הכנה:
• פורסים את הנקטרינות לרבעים ולשמיניות.
• מרכיבים את הסלט: מערבבים את העלים, מוסיפים נקטרינות וצ’ילי ומערבבים בידיים בעדינות.
• מתבלים במעט מלח ופלפל גרוס לפי הטעם.
• מוסיפים מעט שמן זית ולימון ומערבבים בעדינות בידיים.
• שופכים את השקדים הטבעיים למטחנה, מחברים אליה את בלנדר המוט BAMIX וטוחנים בפולסים לאבקת שקדים גרוסים.
• שופכים את תערובת השקדים הטחונים לצלחת ומגלגלים בהם את מטבעות גבינת העיזים.
• מניחים שלוש מטבעות מצופות מעל הסלט ומגישים.
• המתכונים באדיבות חברת ‘כרמל דיירקט’. מכינים אותם בעזרת BAMIX – בלנדר המוט של החברה השוויצרית, שיעשה את העבודה בנוחות, במקצועיות וביעילות