הנה קינוח מושלם: מתכון לעוגיות שוקולד ואגוזי לוז מועשרות בחלבון

יעל חן
|
כ"ח אדר א' התשפ"ב / 01.03.2022 14:23
במיוחד לחובבי השוקולד: הרבלייף מגישה מתכון שהוא גם קינוח שוקולדי מושלם וגם בריא ומועשר בחלבון – עוגיות שוקולד ואגוזי לוז

עוגיות שוקולד ואגוזי לוז (8 עוגיות)

מרכיבים:

לעוגיות:

2 כפות מדידה של אבקת חלבון בטעם שוקולד
60 גרם שיבולת שועל
1 בננה בשלה, מעוכה
1 כף דבש
1 כף חמאת אגוזי לוז

ציפוי (לא חובה):

20 גרם שוקולד מריר, מומס
1 כף אגוזי לוז קצוצים

אופן ההכנה:

עוגיות:

מכניסים את כל מרכיבי העוגיות למעבד מזון ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.

מחלקים את התערובת ל-8 כדורים ומשטחים ליצירת צורת עוגייה.

ציפוי:

מזלפים שוקולד מריר מומס ומפזרים את אגוזי הלוז הקצוצים על העוגיות להגשה