עוגיות שוקולד ואגוזי לוז (8 עוגיות)
מרכיבים:
לעוגיות:
2 כפות מדידה של אבקת חלבון בטעם שוקולד
60 גרם שיבולת שועל
1 בננה בשלה, מעוכה
1 כף דבש
1 כף חמאת אגוזי לוז
ציפוי (לא חובה):
20 גרם שוקולד מריר, מומס
1 כף אגוזי לוז קצוצים
אופן ההכנה:
עוגיות:
מכניסים את כל מרכיבי העוגיות למעבד מזון ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.
מחלקים את התערובת ל-8 כדורים ומשטחים ליצירת צורת עוגייה.
ציפוי:
מזלפים שוקולד מריר מומס ומפזרים את אגוזי הלוז הקצוצים על העוגיות להגשה