מגזין ‘טועמיה’ מגיש מתכון לקינוח מושלם: חיתוכיות בראוניז קפה

שף קונדיטור רעות איפרגן
|
כ' אדר א' התשפ"ב / 20.02.2022 22:55
שף קונדיטור רעות איפרגן מציגה מתכון לקינוח מושלם לאוהבי הקפה והשוקולד: קל להכנה, מהיר – ובעיקר טעים • קינוח פרווה מעולה לאירוח או סתם לטעימה לצד כוס קפה

כמות: 20 יחידות I זמן: 25 דקות I הכנה: קל I כשרות: פרווה

מצרכים:

250 גרם שוקולד מריר
35 גרם מרגרינה / 4 כפות שמן
2 ביצים
1/3 כוס קמח
כפית שטוחה קפה נמס
80 (1/3 כוס) גרם סוכר לבן
120 (3/4 כוס) גרם סוכר חום
10 גרם (כפית) אבקת אפיה

אופן הכנה:

• ממיסים את השוקולד ואת המרגרינה/ השמן

• מקציפים את הביצים והסוכרים, עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה

• מוסיפים את הקמח, הקפה ואבקת האפיה ומערבבים בתנועות קיפול

• מקפלים את השוקולד המומס לתערובת הביצים

• לתוך תבנית מרופדת בנייר אפיה, מזלפים או מניחים בעזרת כפית כדורים בגודל הרצוי, תוך שמירה על מרווח בין אחד לשני

• אופים על 170 מעלות במשך כ-5-7 דקות עד להיווצרות קרום חיצוני והתייצבות

• לאחר הקירור העוגיות מתייצבות עוד יותר, אך עדיין נותרות עסיסיות במרכזן

www.toamea.co.il