מגזין ‘טועמיה’ מגיש מתכון לקינוח מושלם: חיתוכיות בראוניז קפה
שף קונדיטור רעות איפרגן מציגה מתכון לקינוח מושלם לאוהבי הקפה והשוקולד: קל להכנה, מהיר - ובעיקר טעים • קינוח פרווה מעולה לאירוח או סתם לטעימה לצד כוס קפה
כמות: 20 יחידות I זמן: 25 דקות I הכנה: קל I כשרות: פרווה
מצרכים:
250 גרם שוקולד מריר
35 גרם מרגרינה / 4 כפות שמן
2 ביצים
1/3 כוס קמח
כפית שטוחה קפה נמס
80 (1/3 כוס) גרם סוכר לבן
120 (3/4 כוס) גרם סוכר חום
10 גרם (כפית) אבקת אפיה
אופן הכנה:
• ממיסים את השוקולד ואת המרגרינה/ השמן
• מקציפים את הביצים והסוכרים, עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה
• מוסיפים את הקמח, הקפה ואבקת האפיה ומערבבים בתנועות קיפול
• מקפלים את השוקולד המומס לתערובת הביצים
• לתוך תבנית מרופדת בנייר אפיה, מזלפים או מניחים בעזרת כפית כדורים בגודל הרצוי, תוך שמירה על מרווח בין אחד לשני
• אופים על 170 מעלות במשך כ-5-7 דקות עד להיווצרות קרום חיצוני והתייצבות
• לאחר הקירור העוגיות מתייצבות עוד יותר, אך עדיין נותרות עסיסיות במרכזן
www.toamea.co.il
תגובות
אין תגובות