מגזין ‘טועמיה’ מגיש: מתכון לעוגת שוקולד פאדג’ עם שכבת טראפלס
כמות: תבנית מלבנית בינונית / זמן הכנה: 30 דקות / דרגת קושי: קל / כשרות: פרווה
מצרכים לעוגה:
140 גר’ שוקולד מריר
120 מ”ל שמן קוקוס (1/2 כוס)
150 גר’ סוכר (3/4 כוס)
3 ביצים
1/2 כוס קקאו
כפית תמצית וניל
לשכבת הטראפלס:
130 גר’ שוקולד מריר קצוץ
130 מל’ קרם קוקוס
אופן הכנה:
• מחממים תנור ל-170 מעלות
• בקערה גדולה מניחים שוקולד ושמן קוקוס וממיסים יחד
• מוסיפים סוכר, מערבבים, מוסיפים ביצים טרופות, קקאו ווניל
• מעבירים לתבנית ואופים 20-25 דק’ עד שהשוליים יציבים והמרכז עדיין רוטט
• מביאים לסף רתיחה קרם קוקוס
• יוצקים על השוקולד ומערבבים עד להמסה
• יוצקים את הגנאש על העוגה מיד בצאתה מהתנור, מצננים.
ניתן להכין עיטור דפי שוקולד (לא חובה):
• ממיסים שוקולד, מורחים את השוקולד על נייר אפיה, זורים את פולי קקאו וממתינים להתגבשות
• שוברים בצורה חופשית מדף השוקולד ומעטרים את העוגה.
אם תרצו מתכון לבראוניז מושלם השתמשו רק בבסיס, בתוספת 1/2 כוס קורנפלור
תגובות
אין תגובות