מגזין ‘טועמיה’ מגיש: מתכון לפרגיות ברכז רימונים עם ערמונים

מורן פינטו, שפית
|
ה' אדר א' התשפ"ב / 06.02.2022 12:56
ילקקו את האצבעות: קבלו מתכון מעולה של השפית מורן פינטו לפרגית ברוטב רימונים שקל להכין ב-45 דקות

כמות: 8 סועדים / דרגת קושי: קל / זמן: 45 דקות הכנה / כשרות: בשרי

מחכה ומצפה לבשורות טובות? הערב הזה נועד לך! • טיפים ומתנות

חומרים:

8 פרגיות נקיות משומן

6 ענפי סלרי (רק הגבעול)

200 גר’ ערמונים

1 ראש שום מפורק לשיניים בקליפתן

רבע כוס רכז רימונים

5 כפות שמן זית

מלח

פלפל גרוס

אופן ההכנה:

• בסיר סוטאז’ מחממים את השמן ומטגנים בו את הפרגיות מכל צד 3 דקות.

• מעבירים לצלחת.

• לאותו הסיר מוסיפים ערמונים, סלרי חתוך למקטעים, שום ומטגנים קלות כ-3 דקות.

• מוסיפים את הפרגיות ומתבלים במלח ופלפל.

• מזלפים מעל את רכז הרימונים.

• מכסים את הסיר ומנערים עם הידית.

• מבשלים כ-30 דק’ באש נמוכה.

 

המתכון באדיבות מגזין ‘טועמיה’. להרשמה חינם – לחצו כאן

 

השקעה. אישה. תשואה. שילוב מנצח? בואי לשאול את המנכ”ל