מגזין ‘טועמיה’ מגיש: מתכון לפרגיות ברכז רימונים עם ערמונים
ילקקו את האצבעות: קבלו מתכון מעולה של השפית מורן פינטו לפרגית ברוטב רימונים שקל להכין ב-45 דקות
כמות: 8 סועדים / דרגת קושי: קל / זמן: 45 דקות הכנה / כשרות: בשרי
מחכה ומצפה לבשורות טובות? הערב הזה נועד לך! • טיפים ומתנות
חומרים:
8 פרגיות נקיות משומן
6 ענפי סלרי (רק הגבעול)
200 גר’ ערמונים
1 ראש שום מפורק לשיניים בקליפתן
רבע כוס רכז רימונים
5 כפות שמן זית
מלח
פלפל גרוס
אופן ההכנה:
• בסיר סוטאז’ מחממים את השמן ומטגנים בו את הפרגיות מכל צד 3 דקות.
• מעבירים לצלחת.
• לאותו הסיר מוסיפים ערמונים, סלרי חתוך למקטעים, שום ומטגנים קלות כ-3 דקות.
• מוסיפים את הפרגיות ומתבלים במלח ופלפל.
• מזלפים מעל את רכז הרימונים.
• מכסים את הסיר ומנערים עם הידית.
• מבשלים כ-30 דק’ באש נמוכה.
המתכון באדיבות מגזין ‘טועמיה’. להרשמה חינם – לחצו כאן
תגובות
אין תגובות