דרגת קושי: בינוני I כשרות: חלבי/פרווה I כמות: 7-9 כוסות מוס I זמן: 25 דק’ + שעתיים קירור
מצרכים:
2 חבילות (200 גר’) שוקולד מריר
2 מיכלים (500 מל’) שמנת מתוקה/ ריצ’ לפרווה
3 כפות שטוחות אינסטנט פודינג שוקולד/ וניל
פטל אדום (לעיטור כשהוא טרי)
אופן ההכנה:
• להמיס 200 גר’ שוקולד מריר עם 1 מיכל (250 מל’) שמנת מתוקה/ ריצ’ לתערובת חלקה בפולסים קצרים במיקרוגל או בבן מארי
• להקציף 1 מיכל (250 מל’) שמנת מתוקה/ ריצ’ עם פודינג לקצפת יציבה
• לשים 3-4 כפות מהקצפת לתוך השוקולד המומס ולערבב להשוואת טמפרטורות
• לשפוך את תערובת השוקולד לקצפת ולערבב בעדינות בתנועות עטיפה רכות
• למזוג את המוס לכוסות הגשה
• לקרר לפחות שעתיים
• לקשט בפטל אדום טרי
צילום: קוטי אלחרט I סטיילינג: אליהו בכר I שף: מאיר בראל
המתכון באדיבות מגזין טועמיה, לפרטים והרשמה – לחצו כאן