מגזין 'טועמיה' מגיש: מתכון למוס שוקולד עשיר בקישוט פטל

יוני גרין
4 בפברואר 2022    אין תגובות
צילום: 
קוטי אלחרט

דרגת קושי: בינוני I  כשרות: חלבי/פרווה I כמות: 7-9 כוסות מוס I זמן: 25 דק' + שעתיים קירור

מצרכים:

2 חבילות (200 גר') שוקולד מריר

2 מיכלים (500 מל') שמנת מתוקה/ ריצ' לפרווה

3 כפות שטוחות אינסטנט פודינג שוקולד/ וניל

פטל אדום (לעיטור כשהוא טרי)

אופן ההכנה:

• להמיס 200 גר' שוקולד מריר עם 1 מיכל (250 מל') שמנת מתוקה/ ריצ' לתערובת חלקה בפולסים קצרים במיקרוגל או בבן מארי

• להקציף 1 מיכל (250 מל') שמנת מתוקה/ ריצ' עם פודינג לקצפת יציבה

• לשים 3-4 כפות מהקצפת לתוך השוקולד המומס ולערבב להשוואת טמפרטורות

• לשפוך את תערובת השוקולד לקצפת ולערבב בעדינות בתנועות עטיפה רכות

• למזוג את המוס לכוסות הגשה

• לקרר לפחות שעתיים

• לקשט בפטל אדום טרי

 

צילום: קוטי אלחרט I סטיילינג: אליהו בכר I שף: מאיר בראל

 

המתכון באדיבות מגזין טועמיה, לפרטים והרשמה - לחצו כאן

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram