מגזין ‘טועמיה’ מגיש: מתכון למוס שוקולד עשיר בקישוט פטל
רוצים משהו מתוק שיעשה לכם כיף בפה? שף מאיר בראל עם מתכון למוס שוקולד עשיר בקישוט פטל, שיגרום לכם בסוף ללקק גם את האצבעות

דרגת קושי: בינוני I כשרות: חלבי/פרווה I כמות: 7-9 כוסות מוס I זמן: 25 דק’ + שעתיים קירור
מצרכים:
2 חבילות (200 גר’) שוקולד מריר
2 מיכלים (500 מל’) שמנת מתוקה/ ריצ’ לפרווה
3 כפות שטוחות אינסטנט פודינג שוקולד/ וניל
פטל אדום (לעיטור כשהוא טרי)
אופן ההכנה:
• להמיס 200 גר’ שוקולד מריר עם 1 מיכל (250 מל’) שמנת מתוקה/ ריצ’ לתערובת חלקה בפולסים קצרים במיקרוגל או בבן מארי
• להקציף 1 מיכל (250 מל’) שמנת מתוקה/ ריצ’ עם פודינג לקצפת יציבה
• לשים 3-4 כפות מהקצפת לתוך השוקולד המומס ולערבב להשוואת טמפרטורות
• לשפוך את תערובת השוקולד לקצפת ולערבב בעדינות בתנועות עטיפה רכות
• למזוג את המוס לכוסות הגשה
• לקרר לפחות שעתיים
• לקשט בפטל אדום טרי
צילום: קוטי אלחרט I סטיילינג: אליהו בכר I שף: מאיר בראל
המתכון באדיבות מגזין טועמיה, לפרטים והרשמה – לחצו כאן
תגובות
אין תגובות