מוציא לנו את הקישקע: קבלו שתי גרסאות למעדן שמשדרג כל צ’ולנט

שף ישראל קרויזר
|
כ"ה שבט התשפ"ב / 27.01.2022 19:59
אין צ’ולנט בלי קישקע: השף ישראל קרויזר עם שתי גרסאות לקישקע עסיסית • ואחרי שזה מוכן בהקפאה – יש לסיר
קישקע גירסה 1:

1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות ומטוגן עד הזהבה

1 כוס קמח

1 כוס מים רותחים

1 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

1/2 כפית פפריקה מתוקה

• לערבב, להכניס לשקית ניילון מרשרשת – וליצור גליל. לשמור בהקפאה, עד ההכנסה לצ’ולנט

קישקע גירסה 2:

בצל גדול חתוך לקוביות קטנות לא מטוגן

כוס קמח

כוס שמן

1 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

1/2 כפית פפריקה מתוקה

• לערבב,  להכניס לשקית – וליצור גליל. לשמור בהקפאה, עד ההכנסה לצ’ולנט

 

למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר – לחצו על הקישור