מוציא לנו את הקישקע: קבלו שתי גרסאות למעדן שמשדרג כל צ’ולנט
אין צ'ולנט בלי קישקע: השף ישראל קרויזר עם שתי גרסאות לקישקע עסיסית • ואחרי שזה מוכן בהקפאה - יש לסיר
קישקע גירסה 1:
1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות ומטוגן עד הזהבה
1 כוס קמח
1 כוס מים רותחים
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית פפריקה מתוקה
• לערבב, להכניס לשקית ניילון מרשרשת – וליצור גליל. לשמור בהקפאה, עד ההכנסה לצ’ולנט
קישקע גירסה 2:
בצל גדול חתוך לקוביות קטנות לא מטוגן
כוס קמח
כוס שמן
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית פפריקה מתוקה
• לערבב, להכניס לשקית – וליצור גליל. לשמור בהקפאה, עד ההכנסה לצ’ולנט
למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר – לחצו על הקישור
תגובות
אין תגובות