מרכיבים:
2 בצלים
6 גזרים
3 בטטות
3 תפוחי אדמה
1 שורש סלרי
1 קולורבי קטן
4 ענפי סלרי עם העלים
200 גרם דלעת
200 גרם שעועית לבנה/אדומה או מעורבת – מושרית 12 שעות לפחות במים
200 גרם גריסים
1 כף גדושה מלח.
אופן ההכנה:
• לחתוך את כל הירקות לקוביות בעובי 1-2 ס”מ,
• לטגן את הבצל במעט שמן זית כ2 דקות, להוסיף את שאר הירקות ולטגן יחד כמה דקות,
• להוסיף את הקטניות והמלח,
• להוסיף מים כ5 ס”מ יותר מכיסוי כל הירקות.
• לבשל על אש גבוהה כשעה לפחות, אפשר להמשיך לבשל על אש קטנה עוד כשעה.
• אפשר כמובן להוסיף עוד ירקות שאוהבים או קטניות נוספות – עדשים, חומוס וכו’
למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר – לחצו על הקישור