מתכון מושלם לימות החורף הקרים: כך תכינו מרק אפונה ביתי ומפתיע

יוני גרין
26 בינואר 2022    אין תגובות
צילום: 
שף ישראל קרויזר
המרכיבים: 

500 גרם אפונה יבשה

1 גזר מגורר בפומפייה

1 בצל חתוך לקוביות קטנות

2 ליטר מים

כף מלח

1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

•  לטגן את הבצל עד להזהבה קלה

•  להוסיף את הגזר ולטגן יחד כמה דקות

•  להוסיף את האפונה היבשה ולהמשיך לטגן יחד עם הבצל והגזר כמה דקות

•  להוסיף מים, מלח ופלפל

• להביא לרתיחה על אש גבוהה

•  אחרי כמה דקות של רתיחה להנמיך את האש ולבשל 3-4 שעות על אש נמוכה, עד שהאפונה נמסה לתוך המרק.

למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר – לחצו על הקישור

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram