רכיבים (4 מנות):
6 בצלים ירוקים, קצוצים גס
300 גרם אפונת גינה קפואה
3 כוסות (750 מ”ל) מים קרים או רותחים
חופן עלי נענע, קצוצים גס
3 כפות מדידה אבקת חלבון של הרבלייף
מלח ים, לפי הטעם
פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
ניתן להחליף את הנענע בכוסברה ו-½ פלפל ירוק חריף
להגשה:
1 כף יוגורט
אופן ההכנה:
• מניחים את הבצל הירוק והאפונה בבלנדר, יוצקים פנימה את המים, עלי הנענע ואבקת החלבון ומערבלים למרק חלק.
• מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
• מניחים כף יוגורט במרכז כל קערה.