מנה מחממת ומפנקת לחורף: מתכון מנצח למרק אפונה עשיר בחלבון

חברת הרבלייף מציעה את הגרסה המשופרת והבריאה להכנת מרק אפונה טעים, מזין ועשיר בחלבון -  מתוך ספר מתכוני הבריאות של הרבלייף 'מבשלים דרך חיים', הכולל כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות עם פירוט ערכים תזונתיים
יעל חן
כ"ג שבט התשפ"ב / 25.01.2022 13:13
רכיבים (4 מנות):

6 בצלים ירוקים, קצוצים גס

300 גרם אפונת גינה קפואה

3 כוסות (750 מ”ל) מים קרים או רותחים

חופן עלי נענע, קצוצים גס

3 כפות מדידה אבקת חלבון של הרבלייף

מלח ים, לפי הטעם

פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

ניתן להחליף את הנענע בכוסברה ו-½ פלפל ירוק חריף

להגשה:

1 כף יוגורט

אופן ההכנה:         

• מניחים את הבצל הירוק והאפונה בבלנדר, יוצקים פנימה את המים, עלי הנענע ואבקת החלבון ומערבלים למרק חלק.

• מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

• מניחים כף יוגורט במרכז כל קערה.

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות