זה קל, מהיר להכנה, ויוצא עסיסי: מתכון לעוף בתנור בדבש ושום

שף ישראל קרויזר
|
י"ח שבט התשפ"ב / 20.01.2022 10:52
שף ישראל קרויזר עם מתכון שיעשה לכם את שולחן השבת • אחרי שעתיים בתנור זה כבר מוכן – ולכם נשאר רק ללקק את האצבעות
המצרכים:

3 כרעיים עוף

3 כפות שמן

כף גדושה דבש

שן שום כתושה

חצי כפית מלח

אופן ההכנה:

• לערבב היטב בקערה את העוף עם הרוטב, לעסות את הרוטב טוב על העוף.

• להניח בתבנית אפיה, לכסות בנייר כסף.

• להכניס לתנור שחומם ל-200 מעלות – לשעה וחצי

• אחרי חצי שעה להוריד את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עד השחמה יפה

 

למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר – לחצו על הקישור