זה קל, מהיר להכנה, ויוצא עסיסי: מתכון לעוף בתנור בדבש ושום

יוני גרין
20 בינואר 2022    2 תגובות
צילום: 
באדיבות
המצרכים:

3 כרעיים עוף

3 כפות שמן

כף גדושה דבש

שן שום כתושה

חצי כפית מלח

אופן ההכנה:

• לערבב היטב בקערה את העוף עם הרוטב, לעסות את הרוטב טוב על העוף.

• להניח בתבנית אפיה, לכסות בנייר כסף.

• להכניס לתנור שחומם ל-200 מעלות – לשעה וחצי

• אחרי חצי שעה להוריד את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עד השחמה יפה

 

למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר - לחצו על הקישור

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram