מושלם לשבת: מתכון מהיר וטעים לדג ברוטב מרוקאי צהוב פיקנטי

לכבוד שבת קודש: איך להכין דג ברוטב מרוקאי פיקנטי ומושלם? • השף ישראל קרויזר עם רשימת המצרכים ואופן ההכנה • אחר כך נשאר רק להכין את החלה כדי לטבול ברוטב
שף ישראל קרויזר
י"ח שבט התשפ"ב / 20.01.2022 10:53
המצרכים: 

5 פילה דג לבן

2 כפות שמן

10 שיני שום חצויות

1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות

1 פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות

חופן פטרוזיליה קצוצה דק

מעט פפריקה מתוקה גרוסה

מעט צ’ילי גרוס

3 פרוסות לימון

כפית גדושה כורכום

מעט כמון

מלח

אופן ההכנה:

• לטגן את השומים 10 שניות

• להוסיף את הפלפלים ולטגן יחד כמה דקות

• להוסיף את הדגים, הלימון והתבלינים

• להוסיף מים עד כיסוי ולבשל עד שהרוטב מסמיך

 

למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר – לחצו על הקישור

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות