מושלם לשבת: מתכון מהיר וטעים לדג ברוטב מרוקאי צהוב פיקנטי
לכבוד שבת קודש: איך להכין דג ברוטב מרוקאי פיקנטי ומושלם? • השף ישראל קרויזר עם רשימת המצרכים ואופן ההכנה • אחר כך נשאר רק להכין את החלה כדי לטבול ברוטב
המצרכים:
5 פילה דג לבן
2 כפות שמן
10 שיני שום חצויות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
1 פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
מעט פפריקה מתוקה גרוסה
מעט צ’ילי גרוס
3 פרוסות לימון
כפית גדושה כורכום
מעט כמון
מלח
אופן ההכנה:
• לטגן את השומים 10 שניות
• להוסיף את הפלפלים ולטגן יחד כמה דקות
• להוסיף את הדגים, הלימון והתבלינים
• להוסיף מים עד כיסוי ולבשל עד שהרוטב מסמיך
למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר – לחצו על הקישור
תגובות
אין תגובות