מושלם לשבת: מתכון מהיר וטעים לדג ברוטב מרוקאי צהוב פיקנטי

יוני גרין
20 בינואר 2022    אין תגובות
צילום: 
שף ישראל קרויזר
המצרכים: 

5 פילה דג לבן

2 כפות שמן

10 שיני שום חצויות

1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות

1 פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות

חופן פטרוזיליה קצוצה דק

מעט פפריקה מתוקה גרוסה

מעט צ'ילי גרוס

3 פרוסות לימון

כפית גדושה כורכום

מעט כמון

מלח

אופן ההכנה:

• לטגן את השומים 10 שניות

• להוסיף את הפלפלים ולטגן יחד כמה דקות

• להוסיף את הדגים, הלימון והתבלינים

• להוסיף מים עד כיסוי ולבשל עד שהרוטב מסמיך

 

למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר - לחצו על הקישור

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram