המצרכים:
לקבב דגים:
200 גרם דג לבן איכותי וטרי, ללא עור ועצמות, קצוץ גס בסכין
1/2 בצל אדום קצוץ דק
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
מעט גרידת לימון
מעט פלפל צ’ילי חריף גרוס – לבחירה
לקרם סלק:
לבשל סלק עד לריכוך מלא
להוסיף 2 כפות שמן ולטחון בבלנדר מוט עד לקבלת קרם חלק
להוסיף מלח, פלפל, סוכר ו/או מיץ לימון – לפי הטעם
אופן ההכנה:
• לערבב את הכל בעזרת 2 כפות בעדינות, על מנת שהתערובת לא תצא דחוסה מידיי
• ליצור קציצות בידיים רטובות
• להרתיח מחבת פסים או מחבת רגילה, לשמן במעט שמן זית
• לצלות משני הצדדים עד השחמה נאה
• להגיש עם טחינה וקרם סלק
למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר – לחצו על הקישור