‘מינוט סטייק’ עם קונפי בצלצלי שאלוט לצד ברוקולי וכרובית צלויים
השף ישראל קרויזר עם מתכון להכנת סטייק אנטריקוט מינוט עם קונפי בצלצלי שאלוט, בתוספת ברוקולי וכרובית • מנה פשוטה להכנה ומרשימה מאד • מתאימה לארוחה חגיגית
המצרכים:
למינוט סטייק –
סטייק אנטריקוט פרוס לפרוסות דקיקות בעובי 1-2 מ”מ
• לתבל במעט מלח גס ופלפל גרוס
• לצלות בפלאנצ’ה/מחבת פסים רותחת כ-10 שניות מכל צד.
לברוקולי וכרובית (200 גרם):
• לתבל בשמן זית, מלח גס ופלפל שחור גרוס
• לאפות ב-200 מעלות כרבע שעה בתבנית מכוסה
• להוריד את הכיסוי ולאפות עוד כמה דקות להשחמה.
לקונפי בצלצלי שאלוט:
• להניח בתבנית קטנה 10-15 בצלצלי שאלוט קלופים
• לכסות בשמן זית
• להוסיף מעט טימין
• לכסות ולאפות ב-180 מעלות כחצי שעה
• להוסיף מעט פלפל גרוס וסילאן ולערבב
להרכבת המנה:
• להניח בצלחת הגשה את ה’סטייק מינוט’ מקופלים אחד על השני, לפזר עליהם את בצלצלי השאלוט, ניתן לקשט עם מעט טימין
• לסדר לצד הסטייק מינוט מעט ברוקולי וכרובית
למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר – לחצו על הקישור
תגובות
אין תגובות