'מינוט סטייק' עם קונפי בצלצלי שאלוט לצד ברוקולי וכרובית צלויים

יוני גרין
19 בינואר 2022    אין תגובות
צילום: 
ישראל קרויזר
המצרכים: 

למינוט סטייק -

סטייק אנטריקוט פרוס לפרוסות דקיקות בעובי 1-2 מ"מ

• לתבל במעט מלח גס ופלפל גרוס

• לצלות בפלאנצ'ה/מחבת פסים רותחת כ-10 שניות מכל צד.

לברוקולי וכרובית (200 גרם): 

• לתבל בשמן זית, מלח גס ופלפל שחור גרוס

• לאפות ב-200 מעלות כרבע שעה בתבנית מכוסה

• להוריד את הכיסוי ולאפות עוד כמה דקות להשחמה.

לקונפי בצלצלי שאלוט:

• להניח בתבנית קטנה 10-15 בצלצלי שאלוט קלופים

• לכסות בשמן זית

• להוסיף מעט טימין

• לכסות ולאפות ב-180 מעלות כחצי שעה

• להוסיף מעט פלפל גרוס וסילאן ולערבב

להרכבת המנה:

• להניח בצלחת הגשה את ה'סטייק מינוט' מקופלים אחד על השני, לפזר עליהם את בצלצלי השאלוט, ניתן לקשט עם מעט טימין

• לסדר לצד הסטייק מינוט מעט ברוקולי וכרובית

 

למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר - לחצו על הקישור

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram