‘מינוט סטייק’ עם קונפי בצלצלי שאלוט לצד ברוקולי וכרובית צלויים

השף ישראל קרויזר עם מתכון להכנת סטייק אנטריקוט מינוט עם קונפי בצלצלי שאלוט, בתוספת ברוקולי וכרובית • מנה פשוטה להכנה ומרשימה מאד • מתאימה לארוחה חגיגית
שף ישראל קרויזר
י"ז שבט התשפ"ב / 19.01.2022 10:45
המצרכים: 

למינוט סטייק –

סטייק אנטריקוט פרוס לפרוסות דקיקות בעובי 1-2 מ”מ

• לתבל במעט מלח גס ופלפל גרוס

• לצלות בפלאנצ’ה/מחבת פסים רותחת כ-10 שניות מכל צד.

לברוקולי וכרובית (200 גרם): 

• לתבל בשמן זית, מלח גס ופלפל שחור גרוס

• לאפות ב-200 מעלות כרבע שעה בתבנית מכוסה

• להוריד את הכיסוי ולאפות עוד כמה דקות להשחמה.

לקונפי בצלצלי שאלוט:

• להניח בתבנית קטנה 10-15 בצלצלי שאלוט קלופים

• לכסות בשמן זית

• להוסיף מעט טימין

• לכסות ולאפות ב-180 מעלות כחצי שעה

• להוסיף מעט פלפל גרוס וסילאן ולערבב

להרכבת המנה:

• להניח בצלחת הגשה את ה’סטייק מינוט’ מקופלים אחד על השני, לפזר עליהם את בצלצלי השאלוט, ניתן לקשט עם מעט טימין

• לסדר לצד הסטייק מינוט מעט ברוקולי וכרובית

 

למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר – לחצו על הקישור

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות