מתכון לפאי רועים טעים-טעים: שכבות של תבשיל בשר עם פירה

שף ישראל קרויזר
|
י"ז שבט התשפ"ב / 19.01.2022 10:44
אוהבים את השילוב של בשר טחון ותפוחי אדמה? מתכון הפאי רועים של שף ישראל קרויזר יעניק לכם ארוחה שלמה ומשביעה בתבנית אחת
המצרכים:

5 תפוחי אדמה קלופים (לבשל עד ריכוך מלא ולמעוך לפירה עם 3 כפות שמן זית ומעט מלח)

לשכבת בשר: 500 גרם בשר טחון

1 בצל גדול קצוץ

1 שן שום קצוצה

2 כפות רסק עגבניות

כף מחוקה מלח, כפית פפריקה וכפית סוכר.

אופן ההכנה: 

• לטגן את הבצל להזהבה

• להוסיף את השום ל-10 שניות

• להוסיף בשר ותבלינים

• לטגן עד שהבשר משנה את צבעו

• להוסיף רסק

• לטעום, לתקן תיבול אם צריך – להוסיף סוכר או מלח

• לשטח בתבנית את שכבת הבשר,  מעליה את הפירה

• לסמן איקסים על הפירה באמצעות מזלג

• לטפטף שמן זית ולאפות בחום 180 עד השחמה, כחצי שעה

 

למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר – לחצו על הקישור