קינוח חלבי מרשים וטעים מאוד מהמטבח האיטלקי: טירמיסו קלאסי

שף ישראל קרויזר
|
כ"ט כסלו התשפ"ב / 03.12.2021 10:56
לכבוד חג החנוכה בו נוהגים לאכול מאכלי גבינה, שף ישראל קרויזר מפנק אתכם במתכון לקינוח חלבי מרשים וטעים • חלק מהמרכיבים פחות מוכרים, אבל היום ניתן להשיג את המוצרים בהכשרים מהודרים אז אם רתם רוצים להשקיע במשהו מיוחד יותר – זה מתכון בשבילכם
המרכיבים:

1 חבילת עוגיות ” ביסקוטי”

1 כף קפה מגורען איכותי מומס בחצי כוס מים רותחים

1 כף ליקר אמארטו

1 מיכל שמנת מתוקה

1 מיכל גבינת מסקרפונה

1 כף אבקת סוכר

קקאו/שוקולד מריר מגורר – לקישוט.

אופן ההכנה:

• להקציף את הקצפת ובנפרד את הגבינה

•  לערבב את הקצפת, הגבינה ואבקת הסוכר

• לערבב את הליקר יחד עם הקפה

• לטבול ביסקוטי בקפה עם הליקר ולסדר בכלי יפה ושקוף שכבה מהביסקוטים הטבולים

• ואז שכבה מהקצפת והגבינה

• עוד שכבה של ביסקווטים

• מעליה עוד שכבת קצפת

• לפזר מעל קקאו בעזרת מסננת או לפזר שוקולד מריר מגורר

לשמור בקירור עד ההגשה

 

למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר – לחצו על הקישור