המרכיבים:
1 חבילת עוגיות ” ביסקוטי”
1 כף קפה מגורען איכותי מומס בחצי כוס מים רותחים
1 כף ליקר אמארטו
1 מיכל שמנת מתוקה
1 מיכל גבינת מסקרפונה
1 כף אבקת סוכר
קקאו/שוקולד מריר מגורר – לקישוט.
אופן ההכנה:
• להקציף את הקצפת ובנפרד את הגבינה
• לערבב את הקצפת, הגבינה ואבקת הסוכר
• לערבב את הליקר יחד עם הקפה
• לטבול ביסקוטי בקפה עם הליקר ולסדר בכלי יפה ושקוף שכבה מהביסקוטים הטבולים
• ואז שכבה מהקצפת והגבינה
• עוד שכבה של ביסקווטים
• מעליה עוד שכבת קצפת
• לפזר מעל קקאו בעזרת מסננת או לפזר שוקולד מריר מגורר
לשמור בקירור עד ההגשה
למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר – לחצו על הקישור