הכי מפנק וקל ברפרטואר של השף ישראל קרויזר: סיגר בקר מפורק

שף ישראל קרויזר
|
כ"ט כסלו התשפ"ב / 03.12.2021 10:57
זה הסיגר הכי מפנק ברפרטואר שלי – ומה שהכי כיף: לא צריך להכין במיוחד כלום בשבילו  • אני השתמשתי בו לראשונה משאריות של צלי שלא נפרס יפה: פוררתי אותם ושמתי בסיגר, הגשתי עם רוטב ברביקיו ביתי – ויצא מושלם
מרכיבים: 

למלית הבשר –

200 גרם בשר מבושל ומפורר

מעורב עם 1 בצל פרוס לחצאי פרוסות ומטוגן עד הזהבה

עלי סיגר

אופן ההכנה:

• למלא את הסיגר ולטגן

• להגיש עם רוטב ברביקיו איכותי/ביתי

 

למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר – לחצו על הקישור