הכי מפנק וקל ברפרטואר של השף ישראל קרויזר: סיגר בקר מפורק
זה הסיגר הכי מפנק ברפרטואר שלי - ומה שהכי כיף: לא צריך להכין במיוחד כלום בשבילו • אני השתמשתי בו לראשונה משאריות של צלי שלא נפרס יפה: פוררתי אותם ושמתי בסיגר, הגשתי עם רוטב ברביקיו ביתי - ויצא מושלם
מרכיבים:
למלית הבשר –
200 גרם בשר מבושל ומפורר
מעורב עם 1 בצל פרוס לחצאי פרוסות ומטוגן עד הזהבה
עלי סיגר
אופן ההכנה:
• למלא את הסיגר ולטגן
• להגיש עם רוטב ברביקיו איכותי/ביתי
למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר – לחצו על הקישור
תגובות
אין תגובות