ממטבחה של אמא I ממכר: לביבות תירס ביתיות וטעימות בטירוף

אחרי שתאהבו אותן בחנוכה, מבטיחים לכם שתמשיכו להכין אותן גם במשך כל השנה • השף ישראל קרויזר מביא ממטבחה של אמא: מתכון ללביבות תירס פשוטות וקלות הכנה
שף ישראל קרויזר
כ"ט כסלו התשפ"ב / 03.12.2021 00:45
המרכיבים:

1 קופסת שימורי תירס

2 כפות גדושות קמח

2 ביצים

1 כפית מחוקה מלח

(1 כפית אבקת אפיה – לא חובה)

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

• לערבב היטב את מרכיבי הלביבה ולטגן בשמן עמוק, עד הזהבה

• הערה: להיזהר מתירסים שיוצאים מהלביבות ומתחממים.  הם עלולים לקפוץ מהמחבת והם רותחים

 

למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר – לחצו על הקישור

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות