ממטבחה של אמא I ממכר: לביבות תירס ביתיות וטעימות בטירוף

יוני גרין
3 בדצמבר 2021    אין תגובות
צילום: 
שף ישראל קרויזר
המרכיבים:

1 קופסת שימורי תירס

2 כפות גדושות קמח

2 ביצים

1 כפית מחוקה מלח

(1 כפית אבקת אפיה - לא חובה)

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

• לערבב היטב את מרכיבי הלביבה ולטגן בשמן עמוק, עד הזהבה

• הערה: להיזהר מתירסים שיוצאים מהלביבות ומתחממים.  הם עלולים לקפוץ מהמחבת והם רותחים

 

למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר – לחצו על הקישור

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram