המרכיבים:
200 גרם כבד צלוי, חתוך לקוביות קטנות
1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות ומטוגן עד הזהבה
מעט מלח ופלפל
עלי סיגר
• למלא את הסיגרים ולטגן בשמן עמוק
• להגיש לצד ריבת בצל
לריבת בצל:
10 בצלים בינוניים פרוסים לחצאי טבעות
2 כפות שמן
2 כפות סילאן
1 כוס יין אדום יבש
2 כפות סוכר חום
מעט טימין, מלח ופלפל
אופן ההכנה:
• לטגן את הבצל באש נמוכה עד הזהבה
• לקראת סוף הטיגון להוסיף את הסוכר
• כשהבצל הזהיב – להוסיף את היין, הסילאן והתבלינים, ולבשל יחד על אש נמוכה ממש, עד שהנוזלים מצטמצמים ומתקבל מרקם של ריבה
למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר – לחצו על הקישור