תתחילו לגלגל: מתכון לסיגר במילוי כבד עם ליווי ריבת בצל מושלמת

שף ישראל קרויזר
|
כ"ז כסלו התשפ"ב / 01.12.2021 18:31
מחפשים עבור האורחים מנה ראשונה מיוחדת, מרשימה וטעימה? השף ישראל קרויזר עם מתכון של סיגר במילוי כבד עם ליווי ריבת בצל
המרכיבים: 

200 גרם כבד צלוי, חתוך לקוביות קטנות

1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות ומטוגן עד הזהבה

מעט מלח ופלפל

עלי סיגר

• למלא את הסיגרים ולטגן בשמן עמוק

• להגיש לצד ריבת בצל

לריבת בצל:

10 בצלים בינוניים פרוסים לחצאי טבעות

2 כפות שמן

2 כפות סילאן

1 כוס יין אדום יבש

2 כפות סוכר חום

מעט טימין, מלח ופלפל

אופן ההכנה:

• לטגן את הבצל באש נמוכה עד הזהבה

•  לקראת סוף הטיגון להוסיף את הסוכר

• כשהבצל הזהיב – להוסיף את היין, הסילאן והתבלינים, ולבשל יחד על אש נמוכה ממש, עד שהנוזלים מצטמצמים ומתקבל מרקם של ריבה

 

למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר – לחצו על הקישור