תתחילו לגלגל: מתכון לסיגר במילוי כבד עם ליווי ריבת בצל מושלמת

יוני גרין
1 בדצמבר 2021    אין תגובות
צילום: 
שף ישראל קרויזר
המרכיבים: 

200 גרם כבד צלוי, חתוך לקוביות קטנות

1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות ומטוגן עד הזהבה

מעט מלח ופלפל

עלי סיגר

• למלא את הסיגרים ולטגן בשמן עמוק

• להגיש לצד ריבת בצל

לריבת בצל:

10 בצלים בינוניים פרוסים לחצאי טבעות

2 כפות שמן

2 כפות סילאן

1 כוס יין אדום יבש

2 כפות סוכר חום

מעט טימין, מלח ופלפל

אופן ההכנה:

• לטגן את הבצל באש נמוכה עד הזהבה

•  לקראת סוף הטיגון להוסיף את הסוכר

• כשהבצל הזהיב - להוסיף את היין, הסילאן והתבלינים, ולבשל יחד על אש נמוכה ממש, עד שהנוזלים מצטמצמים ומתקבל מרקם של ריבה

 

למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר – לחצו על הקישור

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram