המרכיבים:
250 גרם פסטה מבושלת, לפי ההוראות
250 מ”ל שמנת מתוקה
1 כוס חלב
200 גרם תפרחות ברוקולי טרי מבושל/ מוקפא ומופשר
2 שיני שום פרוסות לפרוסות דקות
2 כפות שמן זית
1 כף צנוברים קלויים
מלח ופלפל שחור
(מעט קילופי פרמז’ן לקישוט – לבחירה)
אופן ההכנה:
• לטגן את השום כ-10 שניות
• להוסיף שמנת וחלב, 1 כפית מלח ומעט פלפל שחור
• לבשל יחד כ-10 דקות להסמכה
• לכבות את האש, להכניס פנימה את הברוקולי והצנוברים ולערבב
• להוסיף את הפסטה ולערבב יחד
• לקשט בקילופי פרמז’ן
למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר – לחצו על הקישור