מנה טעימה ומשביעה לכבוד חנוכה: מתכון קל לפסטה שמנת וברוקולי

 לכבוד חנוכה, חג בו נוהגים לאכול מאכלי חלב, שף ישראל קרויזר מפנק אתכם במתכון לפסטה עם טעמים עדינים של שמנת וברוקולי - ועם טוויסט של צנוברים קלויים, שמרימים את המנה
שף ישראל קרויזר
כ"ז כסלו התשפ"ב / 01.12.2021 11:51
המרכיבים: 

250 גרם פסטה מבושלת, לפי ההוראות

250 מ”ל שמנת מתוקה

1 כוס חלב

200 גרם תפרחות ברוקולי טרי מבושל/ מוקפא ומופשר

2 שיני שום פרוסות לפרוסות דקות

2 כפות שמן זית

1 כף צנוברים קלויים

מלח ופלפל שחור

(מעט קילופי פרמז’ן לקישוט – לבחירה)

אופן ההכנה: 

• לטגן את השום כ-10 שניות

• להוסיף שמנת וחלב, 1 כפית מלח ומעט פלפל שחור

• לבשל יחד כ-10 דקות להסמכה

• לכבות את האש, להכניס פנימה את הברוקולי והצנוברים ולערבב

• להוסיף את הפסטה ולערבב יחד

• לקשט בקילופי פרמז’ן

 

למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר – לחצו על הקישור

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות