מנה טעימה ומשביעה לכבוד חנוכה: מתכון קל לפסטה שמנת וברוקולי

יוני גרין
1 בדצמבר 2021    אין תגובות
צילום: 
שף ישראל קרויזר
המרכיבים: 

250 גרם פסטה מבושלת, לפי ההוראות

250 מ"ל שמנת מתוקה

1 כוס חלב

200 גרם תפרחות ברוקולי טרי מבושל/ מוקפא ומופשר

2 שיני שום פרוסות לפרוסות דקות

2 כפות שמן זית

1 כף צנוברים קלויים

מלח ופלפל שחור

(מעט קילופי פרמז'ן לקישוט - לבחירה)

אופן ההכנה: 

• לטגן את השום כ-10 שניות

• להוסיף שמנת וחלב, 1 כפית מלח ומעט פלפל שחור

• לבשל יחד כ-10 דקות להסמכה

• לכבות את האש, להכניס פנימה את הברוקולי והצנוברים ולערבב

• להוסיף את הפסטה ולערבב יחד

• לקשט בקילופי פרמז'ן

 

למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר – לחצו על הקישור

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram