רוצים לטקעס? מתכון ללביבות תפוחי אדמה שחובה להכין בחנוכה

שף ישראל קרויזר
|
כ"ו כסלו התשפ"ב / 30.11.2021 16:21
פציחות מבחוץ ורכות וטעימות מבפנים • השף ישראל קרויזר עם מתכון קל ומהיר ללביבות תפוחי אדמה מטוגנות לכבוד חג החנוכה
מרכיבים: 

6 תפוחי אדמה גדולים (עם הקליפה) שטופים ומגרודים דק במגרדת/במעבד מזון

1 בצל קטן מגורד דק

2 ביצים

כף מלח

מעט פלפל שחור

אופן ההכנה: 

•  לערבב היטב לחמם מחבת עם שמן עמוק

•  ליצור לביבות בקוטר 3 ס”מ ובעובי 1 ס”מ

•  תוך כדי יצירת הלביבה – לסחוט ממנה את הנוזלים

•  לטגן בשמן עמוק עד הזהבה טובה

•  להניח על נייר סופג ולהגיש חם

 

למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר – לחצו על הקישור