רוצים לטקעס? מתכון ללביבות תפוחי אדמה שחובה להכין בחנוכה
פציחות מבחוץ ורכות וטעימות מבפנים • השף ישראל קרויזר עם מתכון קל ומהיר ללביבות תפוחי אדמה מטוגנות לכבוד חג החנוכה

מרכיבים:
6 תפוחי אדמה גדולים (עם הקליפה) שטופים ומגרודים דק במגרדת/במעבד מזון
1 בצל קטן מגורד דק
2 ביצים
כף מלח
מעט פלפל שחור
אופן ההכנה:
• לערבב היטב לחמם מחבת עם שמן עמוק
• ליצור לביבות בקוטר 3 ס”מ ובעובי 1 ס”מ
• תוך כדי יצירת הלביבה – לסחוט ממנה את הנוזלים
• לטגן בשמן עמוק עד הזהבה טובה
• להניח על נייר סופג ולהגיש חם
למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר – לחצו על הקישור
תגובות
אין תגובות