אתם הולכים להשתגע על המתכון הזה: קדירת עוף עם דלעת ושום

יוני גרין
29 בנובמבר 2021    אין תגובות
צילום: 
שף ישראל קרויזר
המרכיבים:

5 כרעיים עוף

500 גרם דלעת חתוכה לקוביות גדולות

שיני שום מראש שום 1 עם הקליפה

2 כפות שמן זית

2 כפות דבש/ סילאן

מלח גס

פלפל שחור גרוס

טימין יבש

פפריקה מתוקה גרוסה

אופן ההכנה:

• לסדר בסיר רחב את העוף יחד עם קוביות הדלעת

• לפזר ביניהם את שיני השום

• לזלף מעל העוף שמן זית ודבש

• לפזר את התבלינים מלמעלה

• להביא לרתיחה

• לבשל על אש קטנה כשעתיים

 

למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר – לחצו על הקישור

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram