המרכיבים:
500 גרם אפונה יבשה
1 גזר מגורר בפומפייה
1 בצל חתוך לקוביות קטנות
2 ליטר מים
כף מלח
1/2 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
• לטגן את הבצל עד להזהבה קלה
• להוסיף את הגזר ולטגן יחד כמה דקות
• להוסיף את האפונה היבשה ולהמשיך לטגן יחד עם הבצל והגזר כמה דקות
• להוסיף מים, מלח ופלפל
• להביא לרתיחה על אש גבוהה
• אחרי כמה דקות של רתיחה להנמיך את האש ולבשל 3-4 שעות על אש נמוכה, עד שהאפונה נמסה לתוך המרק.
למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר – לחצו על הקישור