כך תכינו מרק אפונה ביתי ומפתיע: מתכון מושלם לימות החורף הקרים

שף ישראל קרויזר
|
כ"ד כסלו התשפ"ב / 28.11.2021 20:44
מזג האוויר עושה חשק למרק חם וטעים: שף ישראל קרויזר עם מתכון של מרק אפונה ביתי בריא, מחמם ועשיר בטעם – שישאיר לכם חשק לעוד
המרכיבים: 

500 גרם אפונה יבשה

1 גזר מגורר בפומפייה

1 בצל חתוך לקוביות קטנות

2 ליטר מים

כף מלח

1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

•  לטגן את הבצל עד להזהבה קלה

•  להוסיף את הגזר ולטגן יחד כמה דקות

•  להוסיף את האפונה היבשה ולהמשיך לטגן יחד עם הבצל והגזר כמה דקות

•  להוסיף מים, מלח ופלפל

• להביא לרתיחה על אש גבוהה

•  אחרי כמה דקות של רתיחה להנמיך את האש ולבשל 3-4 שעות על אש נמוכה, עד שהאפונה נמסה לתוך המרק.

למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר – לחצו על הקישור