המרכיבים:
למרק –
2 תפוחי אדמה
5 גזרים
1 קולורבי קטן
3 קישואים
2 בצלים
300 גרם דלעת
3 בטטה
2 כפות שמן
1 כף מלח
לקניידלך –
2 כוסות קמח מצה
2 כוסות מים רותחים
להוסיף –
5 כפות שמן
5 ביצים
כפית מלח
אופן ההכנה:
• את הבצלים לחתוך לקוביות קטנות ולטגן עד הזהבה קלה
• את שאר הירקות לגרר במעבד מזון בגרות הדקה
• להוסיף לבצל המטוגן ולטגן יחד כמה דקות
• להוסיף מלח ו-4 ליטר מים
• להביא לרתיחה
• להנמיך את האש ולבשל על אש נמוכה לפחות שעתיים
בינתיים להכין את הקניידלך –
• לערבב היטב את תערובת הקניידלך, ליצור כדורים
• לבשל בסיר עם מים רותחים ומלח
• להביא לרתיחה
• אחרי הרתיחה להנמיך את האש ולבשל כחצי שעה
• אחרי שהקניידלך מוכנים – להוסיף לסיר המרק ולבשל אותם יחד עם המרק
למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר – לחצו על הקישור