פשוט, בריא ומנחם: מרק ירקות עם קניידלך שיחמם לכם את ימי החורף

יוני גרין
25 בנובמבר 2021    אין תגובות
צילום: 
שף ישראל קרויזר
המרכיבים:

למרק -

2 תפוחי אדמה

5 גזרים

1 קולורבי קטן

3 קישואים

2 בצלים

300 גרם דלעת

3 בטטה

2 כפות שמן

1 כף מלח

לקניידלך -

2 כוסות קמח מצה

2 כוסות מים רותחים

להוסיף -

5 כפות שמן

5 ביצים

כפית מלח

אופן ההכנה:

• את הבצלים לחתוך לקוביות קטנות ולטגן עד הזהבה קלה

• את שאר הירקות לגרר במעבד מזון בגרות הדקה

• להוסיף לבצל המטוגן ולטגן יחד כמה דקות

• להוסיף מלח ו-4 ליטר מים

• להביא לרתיחה

• להנמיך את האש ולבשל על אש נמוכה לפחות שעתיים

בינתיים להכין את הקניידלך - 

• לערבב היטב את תערובת הקניידלך, ליצור כדורים

• לבשל בסיר עם מים רותחים ומלח

• להביא לרתיחה

• אחרי הרתיחה להנמיך את האש ולבשל כחצי שעה

• אחרי שהקניידלך מוכנים - להוסיף לסיר המרק ולבשל אותם יחד עם המרק

 

למעקב אחרי הסטטוס המעניין של ישראל קרויזר – לחצו על הקישור

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram