מהיר וקל להכנה: מתכון לעוף עם בטטה, שום ופטריות ברוטב טריאקי

יש הרבה מתכונים של עוף ברוטב טריאקי, אבל זו הגירסה של שף ישראל קרויזר • מנה עיקרית מכובדת שתוכלו להכין תוך חמש דקות
שף ישראל קרויזר
ט' חשון התשפ"ב / 15.10.2021 10:22
המצרכים:

5 משולשים עוף

2 בטטות חתוכות לרצועות

5 פטריות שלמות

5 שיני שום קלופות שלמות

5 כפיות טריאקי

5 כפיות שמן

כפית רוטב סויה אמיתי

מעט פרוסות פלפל צ’ילי חריף

אופן ההכנה: 

• לערבב הכל היטב

• לסדר בתבנית את העוף יחד עם הירקות

• לכסות ולאפות כשעה על 200 מעלות מכוסה + כעשרים דקות ללא מכסה

 

להצטרפות לקבוצת ‘ישראל מבשל חגיגה’ של שף ישראל קרויזר – לחצו כאן

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות