עוף ביין לבן, חרדל דיז’ון וטימין: מתכון טעים שלא דורש עבודה רבה

יוני גרין
14 באוקטובר 2021   
צילום: 
שף ישראל קרויזר
המצרכים: 

3 כרעי עוף

כוס יין לבן

2 כפות חרדל דיז'ון גרגירים

3 ענפי טימין קצוצים

2 כפות שמן זית

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

• לערבב הכל יחד, ולהשרות לפחות חצי שעה

• לאפות בתבנית מכוסה בחום 180 מעלות כשעתיים

• אפשר להניח פרוסות תפוחי אדמה ובטטה מתחת לעוף

 

להצטרפות לקבוצת 'ישראל מבשל חגיגה' של שף ישראל קרויזר - לחצו כאן

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram