עוף ביין לבן, חרדל דיז’ון וטימין: מתכון טעים שלא דורש עבודה רבה

רוצים מתכון טוב לכרעי עוף? אז הנה אחד שיעשה לכם כיף בפה • שף ישראל קרויזר עם המצרכים וההסבר שיהפוך את ארוחת השבת לשכם לטעימה במיוחד
שף ישראל קרויזר
ח' חשון התשפ"ב / 14.10.2021 13:23
המצרכים: 

3 כרעי עוף

כוס יין לבן

2 כפות חרדל דיז’ון גרגירים

3 ענפי טימין קצוצים

2 כפות שמן זית

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

• לערבב הכל יחד, ולהשרות לפחות חצי שעה

• לאפות בתבנית מכוסה בחום 180 מעלות כשעתיים

• אפשר להניח פרוסות תפוחי אדמה ובטטה מתחת לעוף

 

להצטרפות לקבוצת ‘ישראל מבשל חגיגה’ של שף ישראל קרויזר – לחצו כאן

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות